Garmin Edge 800 - Quick question

General bike chat that does not fit elsewhere
jasgill
Posts: 8
Joined: Sun May 05, 2013 09:43 am

Garmin Edge 800 - Quick question

Postby jasgill » Sun May 05, 2013 09:46 am

Hi All

I have an Edge 800, working fine. Paired with the GSC 10 speed/cadence sensor.

However, I cannot get the unit to display cadence. At the moment, it displays time, speed, distance and calories.

Please can someone advise how I can change the display.

Many thanks.

neeb
Posts: 3579
Joined: Tue Jun 24, 2003 19:01 pm

Re: Garmin Edge 800 - Quick question

Postby neeb » Sun May 05, 2013 09:49 am

You can customise the number of "training" screens, the number of fields on each screen, and what they show.

Settings => Bike settings => Timer Pages => User defined => etc.

mr_joe0606
Posts: 93
Joined: Sun Dec 09, 2012 16:39 pm

Re: Garmin Edge 800 - Quick question

Postby mr_joe0606 » Sun May 05, 2013 09:57 am

press and keep presure on the box you want tpo change if that makes sense

jasgill
Posts: 8
Joined: Sun May 05, 2013 09:43 am

Re: Garmin Edge 800 - Quick question

Postby jasgill » Sun May 05, 2013 09:59 am

Many thanks for the quick replies, sorted now.


Return to “Road General”

Who is online

Users browsing this forum: Andy81, CaptainWheezy, guy.spartacus, JimboM, s@intsteve and 11 guests